12.11.2014 г., 23:29 ч.

Аз Човекът 

  Поезия » Друга
301 0 0

Аз Човекът

Човек съм аз-на огъня съм пламък!
Направен съм изцяло от барут.
Със мойта сила мога да запаля камък,
и той да изгори, като мазут!

Леда на всички ледени морета,
и ледения полюс на Смъртта,
аз мога да запаля, разберете.
Галактиката мога да стопя!

О, моя Дух е моя страшен пламък,
от него е в ръцете ми света!
И нищо, че изглеждам слаб и малък,
аз раждам Истините и Света

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??