Аз и животът
Неизбежно е... Стареем.
Всеки ден по малко, тихо.
Грешките над нас се смеят...
но защо не ни простиха?
Време е да станем други
и с живота да си кажем:
- ,,Стига хитрини, заслуги
и снега в косите даже!...
© Дияна Всички права запазени