(акростих)
Аз мога,
Защото го искам!
Може би днес ще успея дори…
Опитвам. Не става. Отново опитвам,
Горчива победа - сладко горчи.
Аз мога
Днес е Денят – ще успея!
Ако ли ще да пропадне света…
Сила имам – два живота живея
Ъгъла тесен не побира душа.
Мога!
Само да искам… Аз мога!
Импулсивна и жива – Любов!
Лудост съм, най-сладката болка,
Неистинско-истинска в този живот!
Аз мога, защото го искам!
© Сияна Георгиева Всички права запазени