Аз не съм героиня от филм.
Всяка прилика с мен е случайна...
Имам своето влюбено минало
и по женски пазени тайни...
Колко пъти разбиха сърцето ми...
Но да търся любов аз не спрях.
И със сълзи залепях парчетата.
Пак е цяло. Не стана на прах...
Не обичам заучени реплики,
репетирани пози и фрази...
Много идват на гости в сърцето ми.
Но малцина в него останаха...
Аз не съм героиня от филм.
Недвусмислено, ясно говоря.
А животът съвсем не е кино...
Не обича бездарни актьори...
© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени