Аз от много отдавна съм в Ада
Аз от много отдавна съм в Ада
и още дълги години там ще остана,
навярно ще получа голяма награда
за всички болки, несгоди и терзания.
И сам Сатаната ще ме потупа по рамото,
както единствено злото го може.
Защо трябваше да идва Дяволът,
аз исках да бъдеш ти, Боже!?
Аз исках да бъда щастлива,
нима е толкова трудно?
Малко любов и закрила
и детски глас да ехти сутрин.
Имам само мечтите и вярата,
но вече прекалено много тежи,
страшна стихия преминава през тялото,
сърцето ми няма да издържи.
07.05.2021 г. (петък, 23:38 ч.)
Поредната самотна вечер…
Ракитово
© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени