Аз съм флейтата.
Тя е студентка.
Имам клавиши.
Има завистник.
Пея във залата.
Свири в омаята.
Блестя във прожектора.
Грее режекторно.
Вдъхвам парфюм.
Излъчва A dur.
Вкусвам трендафил.
Диша в Гренландия.
Аз съм вълшебна.
Тя е неземна.
Аз съм играчка.
Тя ви разплаква.
© Любомира Всички права запазени