Питаш ме кой съм аз?
Аз съм този, който може да обича истински.
Аз съм и този, който може да мрази вечно.
Аз съм този, който може да ти даде всичко.
Мога всичко, мога и нищо.
Аз съм влюбеният в луната
и мразещият деня.
Аз съм мъдрецът,
аз съм малоумният,
аз съм наркоманът,
аз съм съдията.
Аз мога да съм нещо,
мога да бъда и нищо.
Но аз си избрах моя път -
избрах да бъда себе си.
А ти коя пътека избра?
© Дамян Всички права запазени