Наричаше ме "загубеняк" и изградих сърце на шампион.
Казваше ми "глупак" и придобих титлата Дон.
Мислеше ме плячка и станах звяр,
скромен по душа, по призвание съм цар.
Не знам дали ще повярваш, но където и да си.
Аз съм това, което ти не си.
© Деко Всички права запазени