13.08.2008
В дланите си въглени ти нося,
да те запалят искам, та да пламнеш,
и аз да трябва да те угася!
На устните си нося ти вода,
да те залее, та да почнеш да се давиш,
и аз да трябва от това да те спася!
В косите си донесла съм ти вятър луд,
да те отвее, от високото да паднеш,
и после аз да трябва да ти стана парашут!
Ти не разбра ли, че без мен не можеш?
Унищожавам те с всяка стъпка, с мисъл,
но каквото и да правиш,
на живота ти аз само давам смисъл!
© Erato Eratova Всички права запазени