И ако пътят ми накрая се окаже
самотен лабиринт без ориентири,
не бих си и помислила да се откажа,
аз вярната посока ще издиря!
Дори да съм попаднала в капан
на своите излъгани надежди,
от него ще изплувам аз без свян,
без капка притеснение и даже
залостени ключалки ще руша
със своята неукротима воля,
в живота, равносилен на борба,
аз с гордост ще воювам, да ме помнят!
© Виктория Тасева Всички права запазени