* * *
Понякога те търсех в хаоса,
опит от ред невероятен,
а други път сред колоси -
криещи въпроса непонятен.
Понякога дори откривах те,
в своя свят необуздан -
да слагаш крак на мислите
и волята да къртиш с боздуган.
Някога дори се молех,
да си далеч в безкрая мътен,
но колчем зъбите оголех -
усмихвах се така смутен...
Търся те, или те имам -
или във здрача те отминах?
© Гео Лански Всички права запазени