Сигурно се чудиш какъв е светът –
нима заслужава си болката,
или пък струва си нервите
дали всичко е толкова трудно.
Нали казват – нещата се подреждат
Но дали ще се подредят те за теб ?
Вярвай, светът е красив,
камбаните пак ще забият,
защото животът е книга,
а те имат щастлив край.
Понякога.
© Димитър Всички права запазени