И ето ме отново тук
същата, но не съвсем-
песен със подобен звук
и текстът - малко изменен....
Но смисълът на думите е тоя,
душата не изменя своя лик,
страхът, съперник на покоя,
пробожда я със остър щик,
но отстоява тя непоклатима
и достойно своя миг изчаква
макар, че толкоз път измина -
щастлива е, не се оплаква.
Една душа, която знае, иска, плаче....
и ето ме отново тук
същата, но не съвсем,
тая песен, тоя звук....
завинаги остават в мен!
© Летисия Всички права запазени