Няма да позволя на някой да ме мачка,
няма да бъда вашата играчка.
Аз всичко в живота правя сам
и всичко мога и знам.
Дори и да падам,
ставам и напред пак продължавам,
напук на онези, дето ми мислят злото,
аз ще ви сразя с доброто.
Защото при мен така се получава -
доброто винаги да побеждава.
© Илия Левков Всички права запазени