Баба Марта
Баба Марта отново е дошла
и с нея ще посрещнем пролетта.
Да бъдем винаги засмени
и от слънчеви лъчи огрени.
Усмивката да грее на лицата
и щастие изпълва ни сърцата.
От здраве да не се отървем
и хиляди успехи да жънем.
Това Ви пожелавам
и мартеничка Ви дарявам.
На ръка я завержете
и мечтите си сбъднете.
Честита Баба Марта!!!!!
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Всички права запазени