Сърцата полудяват, в транс - със жар
един към друг политаме... Стрелите
е време да са златни, да са дар
необяснимо щедър за душите.
И ето - срещат се в нощта очите
на влюбените със запалващ зов
и в ритъм по- усилен са гърдите...
Целувка огнена искри с любов.
Венера, Афродита и Ищар
събуждат се от митовете... Трите
наливат в пламъците, не нектар,
а лава на страстта от дълбините
на истината и от висините
на вечните поеми. С порив нов
пътят ни разпалващо открит е...
Целувка огнена искри с любов.
И невъзможно е да спрем... Пожар!!!
Изтръпват планините и горите.
Стихия във екстаз е господар,
учудено примигват и звездите,
и тази нощ за първи път страните
сменява си луната - не в покров
е тъмната, а дом на светлините...
Целувка огнена искри с любов.
И Слънцето усилва си лъчите
по лунната повърхност с благослов,
и гледа в огледало на мечтите -
целувка огнена искри с любов.
© Асенчо Грудев Всички права запазени