Влезнах снощи в интернета
и полазиха ме тръпки,
появил се ,,баш" поета
целия в словесни кръпки!
Той по темите интимни
пише дръзко, пише смело
и дарява ги със химни
всеки град и всяко сèло!
Прокламира свободата
у нас, дори в чужбина,
но ,,запушил" ми устата
тук, във моята родина!
Бог да пази от поети
като този ,,исполин",
дето лъжат във куплети!
Чуй ни, Боже! Чуй! Амин!
© Исмаил Али Всички права запазени