За радост, за гордост, на мама и тате,
има те слънчице, нежничко бебе.
Животът е силен и днес по- богат е
с добро откровено, родило се с тебе.
Ти рипкаш с крачета и махаш с ръчички,
и сладко извира усмивка лъчиста.
Светлеят от щастие двете очички
в безкрайна надежда и обич най- чиста.
И мама, и тате са топло вълшебство.
От себе си всичко за теб ще дадат.
Желаят ти само приказно детство,
над тебе безсънно мечтаейки бдят.
В плача ти те люшкат грижовни ръце.
Любовта светлина е... с огромно сърце.
© Асенчо Грудев Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно »
Имаш го!