Бесове
Опитах се да пиша аз разумно,
но напираха в мен бесове.
Излизаха ми думичките трудно,
сякаш брулени от ветрове.
Приемам критиката с усмивка.
Приемам всичко, както и да е.
Стихове пиша, както аз си умея.
На мен ми харесват и се чувствам добре.
© Гри Всички права запазени