Всеки ден си плащаме.
За всеки присмех.
За всяка несподелена усмивка.
За всеки провал.
За всяка дума, казана накриво.
За всяка стъпка наопаки.
Плащаме със същото, с което сме таксували.
И няма нужда от бирници
Съдбата сама събира дължимите й данъци.
© Мирослава Всички права запазени