25.06.2016 г., 19:17 ч.  

Страст 

  Поезия » Друга
353 0 0

Със страст пълен е животът,

със страст всеки е създаден,

със страст браним си имотът,

със страст Христос е предаден...

 

Не винаги лошо нещо е страстта,

но трябва с разум да се обуздава,

да помним, че всичко тук е суета,

да помним и че трябва да се оцелява...

© Георги Всички права запазени

www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/24/2783809_borisov_mnogo_anglichani_sega_sigurno_shte_iskat/

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??