15.06.2008 г., 13:21 ч.

Без име... 

  Поезия » Друга
638 0 2
Виждам те с друга
и плача с глас.
Ти си щастлив,
а самотна съм аз.
Тя те целува и те милва с ръце,
а в мен се разкъсва едно малко сърце...
Как ме остави?
Как е обикна?
За мен не те боли,
че то си личи...
Примряла, разкъсана от болка и тъга
от теб забравена за ден, за два...
Виждам те с друга
и плача от яд...
В мен вилнеят ту рай, ту и ад...
Падам в бездната, а ти ме спасяваш...
Но дойде ли другата, в миг ме забравяш...

© Вели Х Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??