Утре ще те срещна.
Ще бъда облечена в бяла коприна
и като на сън ще заговоря.
Гласът ми ще бъде
мек и магичен
като полъх на вятър.
Дъхът ти ще секне,
сърцето ще спре,
а после пак ще забие.
Няма да ме видиш,
но аз ще те докосна
и ти ще ме усетиш.
Ще се питаш:
от какво тази тайнствена сила
се е появила.
След миг аз ще изчезна.
Ще искаш да се върна,
но няма да ме има.
© Деси Всички права запазени