14.08.2014 г., 18:06 ч.

Без име 

  Поезия
784 0 2

 Самотен ли си още?

 Забравен, изоставен...

 Минават бавно дни и нощи -

 агент на мъката си ти в света поставен...

 

Къде са ти другарите?

Къде е любовта?

Не стигат ли кошмарите?

Ще надживееш ли скръбта?

 

Мечти останаха ли?

А усмивки, доброта?

Товар заставиха ти

да мъкнеш в младостта...

 

И има ли те още?

Познат бе като човек-сърце,

и често чудя си се нощем

за теб от рая има ли зрънце...

 

 

© Димитър Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??