10.08.2010 г., 11:39 ч.

Без мечти 

  Поезия » Философска
615 0 1

Разпиляват се мигове, мечти и сълзи,

чуват се крясъци от нечути молби...

Виждат се миражи и хоризонти

нестигнати...

Несбъднати мечти...

Годините са напразно пропилени,
къде са любовите - несподелени?

Къде са усмивките, онези истинските...?

Защо останаха сълзите?
Кой изпи ми силите...?

Кой отне ми мечтите, кой крилата ми отряза?
Кой така жестоко ме смаза?
Кой и как, така и не разбрах...
Усеща се студа...
Без цел, без любов и без душа...
Какъв живот е това?

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кой така жестоко ме смаза?
    Кой и как, така и не разбрах...
    Усеща се студа...
    Без цел, без любов и без душа...
    Какъв живот е това?

    кофти текст
    но въпросите са хубави
    щом си ги задаваш и отговорите ще се появят
Предложения
: ??:??