Една любов ще стигне ли за двама,
една любов от вятъра довята -
без нищо друго, бяла и голяма,
вълшебна, истинска и свята.
Една любов, бленувана и чакана
в годините - и нищо, че е есен -
от двама търсена, изплакана,
сега е тук, в сърцата ни унесени.
Една любов, понякога красива,
понякога изстрадана до болка,
не бива никога да си отива -
без нея да живеем – стига толкова!
© Валка Всички права запазени