Без нея? Не, не съществува
и смисъл грам да продължа!
Разбрах го! И ще се сбогувам
със всичко, щом я няма тя.
Семейство, дом - така далече -
баща и майка, брат, сестри,
без нея не спасяват вече -
Не се живее без мечти!
Не се живее без любов,
без тази, истинска, отвътре.
Без нея, знам го, съм готов,
да си отнема.. свойто утре...
26.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Интересно ще е да опишеш и него в стих как ще го направиш.
В пубертета ги пишехме такива ромеожулиетски.