28.03.2012 г., 15:24 ч.

Без съмнения 

  Поезия » Друга
941 0 39

 

Оставам на брега на моя свят,

поредните си гости днес изпращам,

по въздуха целувките летят

и райски вирус за пътуване прихващам.

 

Но в миг пристига кораб с гербов флаг -

Усмивки от Деветото коляно,

гостоприемно не подгъвам крак

и моля се наум да съмне рано,

 

когато без съмнения защо и как,

последните си гости щом изпратя,

ще стегна стария кану каяк

и залеза ще изгреба с веслата.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??