25.11.2012 г., 1:02 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
723 0 1

Исках да заминем надалече,

прегърнати, тук, да заминем,

обичта си чакала да ти дам, но вече

пред тебе носех друго име!

Разбрах това, когато ме остави

твоят поглед и заключена душа

и единственото, което аз направих,

бе да те обичам досега...

И след красота и болка,

след любов със теб и сам,

искам те отново, о, ах, колко

и едно със сигурност аз знам:

Трябва някога да свърши

и да започнем пак отново,

иначе ще имам цял живот,

цял живот не щастие, а сбогом,

иначе няма да има ние,

иначе, без теб, ще нося чуждо име...!

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не чакай, направи всичко, за да сте пак заедно ..иначе ще гориш цял живот!! Успех!!
Предложения
: ??:??