Без теб не мога да живея,
сърцето ти затворено мълчи.
Без теб не мога да се смея,
но знам, не ме обичаш ти.
Без теб светът е скучен, тъжен,
очите ми са езерна вода
и всеки порив е ненужен,
когато липсва любовта.
Аз във душата си те нося,
но само ти ме приеми!
Тръгни във моята посока,
пътеката далечна намери!
Без теб не мога да живея,
така е всеки божи ден.
Ще ме погледнеш ли, не зная
и ще се влюбиш ли във мен?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени