30.03.2010 г., 9:59 ч.

Безболезнено 

  Поезия » Друга
403 0 0

самоизмамите
престават да болят

 

сърцето
тази изгоряла фурна
с опръскана сгурия по стените
като утроба на лехуса
ми отзява

 

самоизмамите
са ехото в пещта

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??