Денят не иска
нощта да го приспи.
На хоризонта светъл
крокодил догонва
малка черна щука.
А срещу него
дракон опашат
е погнал облаче невзрачно.
... Приказка! Не ми се спи.
Не искам този ден
да свършва.
© Константин Корадов Всички права запазени