30.06.2009 г., 13:01 ч.

Безглаголно I 

  Поезия
563 0 4

Делникът -

мечта

зад бариера.

Утрото -

несплетено въже.

В дим

и плесен -

неродено вчера.

Тежки стъпки -

спомен -

за мъже.

Плач

и песен -

сокът на лозите.

Леден шепот -

смръзнал

звезден грозд.

Беловласи -

детството,

мечтите.

Глухота!

До пеещ -

в мрака -

Дрозд.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??