Безгрешният
Сънувах...
Че съм
най
Безгрешният!
С
камъни
замерях
всички
грешници...
Бях
щастлив,
че Правдата
въздавам,
преборил
в Съвестта
си всички
мелници...
И
Дон Кихот
заврях
го
в миша
дупка,
с неговите
идеали
смешни...
Събудих се...
Засипан
бях със
камъни....
И
други
се
сънували
Безгрешни!
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени