Забравих да пиша,
забравих да мечтая,
научих се да дишам
и да се примирявам.
Откъснах се от корен -
родих се в какафония.
Опитах се да споря -
получих дисхармония!
Усмихвам се, когато
от болка се превивам
и плащам си богато
да се реализирам.
Да спя нощес не мога
от глупости най-вече -
подписах днес спогодба
с душата си, човече!
Да чувствам, да не казвам,
да страдам, да забравям...
С живота се наказвам,
май вече полудявам!
Във хаоса се лутам
и свят ми се завива,
дали ще се почувствам
отново силна, жива...?!
© Нели Всички права запазени