БЕЗРАЗЛИЧИЕ
Чуваш ли? - Разбира се, че не!
Не чуваш ли? - Плясък на криле.
Ослушай се! - Вик пронизва мрака.
Може би за помощ някой чака?!
Виждаш ли? - Разбира се, че не.
Не виждаш ли? - Синьо небе.
Огледай се! Лъч светлина
посочва пътя на нечия съдба.
Чувстваш ли? - Разбира се, че не!
Не чувстваш ли? - Болката расте.
Почувствай! Една душа ранена,
но чрез болката от болка е освободена.
© ИРИНА ТЕРЗИЕВА Всички права запазени