Желал ли си да плуваш в слънчеви лъчи
и нощите си да обличаш в звезднооблачни мечти?
Желал ли си да видиш усмивката на планина,
в окото на врабче да поживееш,
излитащо в соленоморска синева?
Желал ли си душа, която да изпееш,
понесена на пеперудени крилца,
да се влее в глухарчетата леки,
откъснати от вятъра, пътуващи в света?
© Марина Всички права запазени