Безсмъртна съм, щом сутрин виждам-
небето, слънцето, морето,
щом мога стихове да пиша,
разпънали на кръст сърцето ми...
Приятелю, когато си до мене
и заедно танцуваме живота,
то щастието не е самоцел,
а просто вярната посока.
Безсмъртна съм, когато съм летяща,
(чувствителна- подобно жрица)
с криле, които ти ми даваш,
и с моята душа на птица...
02.06.2023г.
© Сиси Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »