Спокойствие, любов и шоколад
на света ми скучен биха дали цвят.
Спокойствие, любов и шоколад,
довейте до косите ми тоз натрапчив аромат.
Спокойствие, любов и шоколад,
в клоните им от свила птици свили са гнездо.
Спокойствие, любов и шоколад,
докосвани блажени от свиленото им перо.
Спокойствие, любов и шоколад,
Ах, неземна благодат!
Бих искала да ям от тоя шоколад,
довей го ти и до моите коси,
довей го и до моя бряг!
© Теди Георгиева Всички права запазени