III. На път
С летящата ми платноходка,
през тихия син океан –
в една романтична разходка –
пътувам аз, без капитан.
1.50 ч., 1 декември 2020
–
IV. Потърсих любов
От нощните бдения тегне умората...
и ето, че тъжен е моя пръв стих.
Раздавах сърцето си цяло на хората...
Потърсих любов, но любов не открих!
20,30 ч., 29 ноември 2020
Информация: Първите две части са под
заглавие "Четиристишия", поместени на
29 ноември 2020 г.
© Иванъ Митовъ Всички права запазени