VII. Сърце обичливо
Бедно ми, бедно, сърце обичливо,
винаги влюбено, щедро си било!
Щеше ли, мило, да бъдеш щастливо,
пътя към Нея да беше открило?
Ред,: 17 ч., 26 декември 2020
––––––
VIII. След тебе
След тебе преминах по прашните друми,
през звездни галактики, през океани...
И плаках горчиво след твоите думи
дочути от други... За прошка... О, Ханни!
17,10 ч., 26 декември 2020
Свързани произведения: "Ханни", Канни – 2", "Сърце, сърце"
и "Не съм те докосвал и с цвете дори I – VI".
© Иванъ Митовъ Всички права запазени
Благодаря, Георги! Желая ти здраве и светлина в душата!