Посвещавам на авторите с клакьори.
Отдавна знам - не съм Голяма
ни поетеса, ни художник,
ни дарба имам музикална...
Обикновен човек съм, Боже.
Но знам, дарил Си ми премного:
сърце, от обич сътворено;
душа, с любов от Твоя огън
и чистота неосквернена.
С Големите деля наслада...
Чрез тях докосвам се до Тебе,
а Ти чрез мен ги благославяш...
Благодаря Ти!
Аз, смирената.
© Елена Гоцева Всички права запазени