Животът ще дойде по-хубав от песен,
по-хубав от пролетен ден...
Никола Вапцаров
За хилядите грешки, сама на себе си простих,
и от мъничка искрица, светлина си сътворих.
С нови сили заредена, по пътя смело ще вървя,
а на вас, прекрасни хора —
безкрайно ви благодаря.
Дано и моите близки също ми простят.
Грешна съм. Тъгата си пред тях не скрих.
Грешна и пред вас съм, че изливах я и тук
във стих, след стих.
Благодарна съм за добротата. И нека всеки,
който я получи, да я умножи
и без да се замисли, на друг да я дари.
Обещавам да съм силна. С усмивка сутрин да се будя.
Обещавам и сама, за щастие да се потрудя.
Каквото и да става знам,че вие вярвате във мен.
Искам да съм ваша светличка надежда, днес, сега и в утрешния ден.
© Виолета Всички права запазени