Животе мой, благодаря за всичко...
За полетите звездни. За шамарите...
За щастието, че бях обичана;
за изгревите и за залезите...
Благодаря за щедростта понякога,
с която ме обсипваш незаслужено;
за малкото, но истински приятели,
останали до мен в добро и в нужда...
Благодаря за истински безценното –
за моя син, семейство, обич...
Благодаря ти, че ми даваш време
да пиша, както чувствам... Както мога...
© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени