да бъдеш
млад
е
благодат
очѝ
отворени
и ококорени
сърце
разтупкващо вселените
в което чувстват се
спасени те
душа
възчиста
неподправена
към добротворство направлявана
и вярваш си
че твой
светà е
та ти си просто млад
това е
. ........................................................................
и вярваш си
че твой
светът е
ти просто
млад си
млад си
млад
и тъй
да бъде
© Стоян Минев Всички права запазени
ljubomira(Любомира), AdelaideKaltenberg(Тони),
tanq_mezeva(Таня Мезева),Andromaha(Белла), vega666(Младен Мисана)!
пролетни цветя
е младостта и святост
е на любовта