Блудница
Душата ми е блудница,
тя не е за лудница,
тя има над мен си властта,
е, дано ми донесе радостта.
Искам злото да не я покварява,
с ореол да си отстава,
търся ангелско видение,
за стойността ù нямам съмнение!!
Ефектът от положителните емоции не е неин мираж,
но тя е... чувствителна и не се поддава на шантаж.
Тя скита като самодива
из духовни двери,
Истината за себе си иска да намери;
съзнанието ми е окрилено,
от Бог окрилено!!!
© Пламена Сомова Всички права запазени