Блудница
Душата ми е блудница,
тя не иска да се крие във фалшива матрица,
а... да съществува,
дори и да се вълнува,
от стремленията си да бушува,
радостите си иска да преживява,
никога да не остарява,
момчешкото да завладява,
да не скита из духовни двери
и със себе си да не спори;
всичко положително да изживява,
разумният път да я осветлява,
съзнанието ми е окрилено,
да е от Бог преродено!!!
© Пламена Сомова Всички права запазени