16.06.2009 г., 0:19 ч.

Бодлива тел от ръждясали чувства 

  Поезия » Друга
1186 0 2

Бодлива тел от ръждясали чувства
разкъсва всеки сантиметър от нас.
Празна къща - гола и пуста -
така е отдавна - душата е мраз.

Бодлива тел от ръждясали чувства
и сълза, и две, и три,
а в къщата - все гола и пуста,
заключени до гроб сме аз и ти.

А бодливата тел от ръждясали чувства
все къса - парче по парче,
докато сме живи - да носим ний кръста,
а сълзите да се вливат в кърваво море.

© Анет Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??