Слънце изгрява в небесната шир,
на човешкия живот гледам бодро,
има го и доброто в нашия всемир,
топли се душа в светлото лятно утро!
Напълни ти душата своя с надежда,
като теб самия обичай своя ближен,
светът е по-добър, отколкото изглежда,
вярвай в себе си и ще бъдеш силен!
Вярвай и ще имаш ти по-хубави дни,
не гледай мрачно и усмихни се ти,
как летят в небето птиците погледни,
остави душата си да пее и да лети!
© Георги Всички права запазени