Сама съм,
но, не съм самотна,
богата съм,
но, не с пари.
В душата ми
има място,
за любов и обич
и приятели добри.
Загърбих любови
с ледени сърца.
Отметнах окови,
сякаш са перца.
От лошото
бързо бягам.
На доброто
ръка протягам.
Богата съм,
но не съм имотна.
Сама съм,
но не съм самотна.
© Рени Маргина Всички права запазени